Värvningsbonus

Idén med värvningsbonusar är ganska så enkel. Om du lockar någon annan att registrera sig på den spelsajt du använder så får du en bonus för det. Hur det går till rent tekniskt varierar från spelbolag till spelbolag, men ofta är det dock ett krav att den du värvar inte bara registrerar sig, utan också sätter in eller spelar för ett visst belopp.

Värva nya spelare

Värvningsbonusar kan vara ganska stora: av lättförklarliga skäl tycker spelbolag om att få nya kunder, och om de kan få sina redan existerande spelare att gratis göra reklam för dem så desto bättre. Det kan dock vara på sin plats att påpeka att det finns bra sätt och dåliga sätt att försöka värva nya spelare.

För det första, överdriv lagom. Även om det är en bra spelsajt som du genuint tycker om, så finns det inga skäl att utmåla den som världens åttonde underverk. Var realistisk. För det andra, tjata lagom. Om du försöker värva spelare så till den milda grad att du knappt kan prata om annat så har det gått lite för långt. Spam är spam, och kommer inte att locka många att lyssna på dig.

Värvningsbonusar är trevligt, men kom i håg att det är riktiga människor det handlar om – människor som inte främst existerar för att du ska få mer pengar att spela för. Rekommendera bara bra spelbolag du själv använder och som ger bra odds och har bra kundservice.

Var noga med din rekommendation

Värvningsbonusar är trevligt, men kom i håg att det är riktiga människor det handlar om – människor som inte främst existerar för att du ska få mer pengar att spela för. Rekommendera bara bra spelbolag du själv använder och som ger bra odds och har bra kundservice.

Vad kan du få för bonus?

Det är lite olika beroende på vilket spelbolag du väljer:

  • ”Värva en vän få 100 kronor.”

Denna bonus brukar komma med ett krav att din vän måste sätta in t.ex. 100 kronor på sitt spelkonto, och att de följer just den länk som du skickat dem. Det är unika länkar som visar att det är du som rekommenderat dem.

  • ”Bjud in en vän, få 1000 poäng.”

Här får du poäng som ibland kallas för VIP poäng. Dessa poäng kan du sedan byta mot exempelvis free spins, eller bonuspengar. Poängen brukar dock inte komma förrän din vän har spelat för ett visst antal kronor på sajten.

  • ”Du får 100 kronor, din vän får 50 kronor när den registrerar sig.”

I detta fall så kan även din vän få en bonus, för att den blir värvad. Det kan även finnas ännu högre bonusar, men poängen är att både du och vännen får bonus.

Omsättningskrav

Som du kan se så är det inte gratis pengar som delas ut. Allt handlar om att spelbolagen vill öka sin kundkrets, och de vill gärna att du hjälper dem. I princip så har alla former av bonus någon typ av omsättningskrav. Se till att läsa på villkoren för bonusar, så att du vet vad som gäller.