Värvningsbonus

Idén med värvningsbonusar är ganska så rättfram. Om du lockar någon annan att registrera sig på den spelsajt du använder så får du en bonus för det. Hur det går till rent tekniskt varierar från spelbolag till spelbolag, men ofta är det dock ett krav att den du värvar inte bara registrerar sig, utan också sätter in eller spelar för ett visst belopp. Värvningsbonusar kan vara ganska stora: av lättförklarliga skäl tycker spelbolag om att få nya kunder, och om de kan få sina redan existerande spelare att gratis göra reklam för dem så desto bättre.

Det kan dock vara på sin plats att påpeka att det finns bra sätt och dåliga sätt att försöka värva nya spelare. För det första, överdriv lagom. Även om det är en bra spelsajt som du genuint tycker om, så finns det inga skäl att utmåla den som världens åttonde underverk. Var realistisk. För det andra, tjata lagom. Om du försöker värva spelare så till den milda grad att du knappt kan prata om annat så har det gått lite för långt. Spam är spam, och kommer inte att locka många att lyssna på dig.

Värvningsbonusar är trevligt, men kom i håg att det är riktiga människor det handlar om – människor som inte främst existerar för att du ska få mer pengar att spela för. Rekommendera bara bra spelbolag du själv använder och som ger bra odds och har bra kundservice.