Målbonus

Ett sätt att locka nya spelare kan vara med en målbonus. Det är relativt ovanligt att spelbolagen erbjuder målbonus, men det går att finna på vissa sajter.

Hur funkar det?

Målbonus kan fungera bra framförallt om du får det inom t.ex ishockey, där det ofta blir många mål. Ett erbjudande kan se ut såhär:

  • Registrera dig på sajten och spela på vinnaren i en ishockeymatch. För varje mål som blir i matchen så får du 25 kronor i bonus, oavset om ditt lag vinner eller förlorar.

Ett sånt här erbjudande kan vara väldigt lönsamt, och det blir väldigt sällan mållöst inom ishockey. Som vanligt så ligger det ett omsättningskrav bakom bonusen, men ändå. Blir det 6-4 i matchen så har du 250 kronor extra på kontot.

Målbonus på utvalda matcher

Denna typ av bonus är som sagt ganska ovanlig, men den kan dyka upp på vissa sajter. Ofta är det ishockey, men det kan ibland vara fotboll. Det brukar sällan gälla alla matcher, utan det brukar gälla på vissa utvalda matcher. I vissa fall så kan det vara bara på en enda match för att öka intresset runt just den matchen. Om det är på en landskamp, t.ex Sverige möter Tyskland, så kan det vara att du får 50 kronor för varje mål som görs i matchen.

Bonus på vissa lag

Det finns spelbolag som sponsrar vissa lag i Europa. Då kan de ibland erbjuda bonusar till sina kunder om ”deras“ lag gör mål. Ett exempel skulle kunna vara att det är en toppmatch i Premier League dår Liverpool möter Arsenal.

Om Liverpool är sponsrat av en spelsajt så kan sajten erbjuda upp till 10 Euro i bonus för varje mål som Liverpool gör. Detta brukar generera i många spel och mycket uppmärksamhet. Det är ofta både populärt och provocerande. Alla som spelar på sajten kanske inte har Liverpool som sitt favoritlag.

Målbonus på spelare

I vissa länder så finns det spelare som är mer populära än andra. I Sverige har det varit Zlatan som har varit riktigt populär de senaste åren. När Zlatan skrev på för Barcelona och skulle spela sin första match så fanns det spelbolag som erbjöd bonusar till sina spelare om Zlatan gjorde mål i sin debut, vilket han faktiskt gjorde.

Ibland är dessa bonusar en lyckoträff för spelbolagen, ibland blir det förluster för bolagen. I slutändan så har dock bonusarna samma funktion oavsett vad de kallas. Bonusar lockar spelare, och därför vill du ha så bra bonusar som möjligt.